Şüphesiz her insanın dinlenmeye, az da olsa şehir hayatından uzaklaşmaya ihtiyacı vardır. Sizler için İstanbul Şile’deki kamp yapabileceğiniz birbirinden güzel ücretli ve ücretsiz kamp alanlarını bir araya getirdik.

Green Park Camping

Green Park Camping Ağva/Şile/İstanbul’da bulunan 3000mt. uzunluğundaki kumsalı, kum plajı ve 100 karavan-çadır kapasitesi ile Türkiye’nin en büyük kamplarından bir tanesidir. 
İstanbul’a yakın olması sebebi ile şehrin gürültülü ve sesli ortamından uzaklaşmak isteyenler için idealdir.

Kampa karavan ve çadırlarıyla gelenler dışında, kalacak yer imkânı olmayan kişiler için, pansiyon olarak hizmete sundukları iç tefrişi yapılmış olan bungalow, karavan ve çadırlarda konaklayabilirsiniz.
Kamp alanı içerisinde yeme-içme ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz kafetarya, günlük alışverişlerinizi yapabileceğiniz market, dev ekran tv, çocuklar için oyun alanı ve haftanın belirli günleri hoşca vakit geçirmenizi sağlayacak canlı müzik imkânı sizler için hizmettedir.

Kamp da sahil boyunca yerleştirilmiş olan  şezlong,  kamp müşterileri için kullanımına sunulmaktadır.

Ayrıca müşterilerden gelen yoğun talep üzerine yaptırmış oldukları yüzen iskele kamp sizleri bekliyor.

Fiyat hakkında detaylı bilgi için : http://www.agvagreenparkcamping.com
Ulaşım: İstanbul’ dan şile otobanından şileye şile çıkışı çayırbaşı köyündeki yol ayrımından sahil yolu ile ağva  tabelasından (soldan)  sahil yoluna girin.
Sırasıyla geçeceğiniz güzergah üzerindeki köyler Kabakoz, Akçakese, İmrenli, Karacaköy, Bozgoca ve enson Şuayipli  Köyünden hemen sonra solda deniz kenarı ağva girişi BETON DUVAR ile çevrili GREEN PARK CAMPING’ e  HOŞGELDİNİZ…
Telefon: 0216 721 73 62 / 0539 587 89 08

Seferoğulları Camping

Seferoğulları Camping Ağva da uzun yıllardır hizmet veren bir işletmedir. Ağva Kurfallı köyünde bulunan Seferoğulları Camping adeta doğa içerisinde küçük bir cenneti andırıyor.

İçerisinde deniz ve kumsala yolu bulanan tek kamp alanıdır. Kamp alanında çadır ve karavan kampına izin veriliyor. Alanda temel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bir tesis bulunmaktadır ve ücretsiz Wifi hizmeti de verilmektedir. Kısa bir patika yoldan yürüyerek çok kısa bir zaman içerisinde sahile ulaşabilirsiniz. Ücretli kamp alanında bulunan Seferoğulları Camping şehir merkezine 20km uzaklıktadır. 

Seferoğulları Camping de verilen hizmetler genel kamp alanı ve müşteriler için özel olarak ayrılmış çadırlar ve bungalovlar bulunmaktadır. Ücretlendirme için iletişime geçmeniz gerekmektedir. 

Hazır çadırlarda yatak-yorgan her şey mevcut olup yatmaya hazırdır. Hava şartlarına dayanıklı üzerlerinde ekstra koruma çatısı mevcuttur. 
En önemlisi kamp alanına sadece aileler kabul edilmektedir. 

Telefon: 0530 111 78 23 / 0 537 880 35 00 / 0 533 504 35 00
Adres: Kurfallı Köyü 34990 Ağva / Şile İSTANBUL  

Sahilköy Kamp Alanı

İstanbul’un kalabalığından, gürültüsünden uzaklaşmak için güzel bir yerdir. Oldukça geniş bir ormanlık alanda bulunuyor. Deniz ve ormanın mükemmel uyumuyla beraber keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Kendine ait kumsalı bulunan Sahilköy Kamp Alanı iki farklı kamp seçeneği sunuyor. Biri orman içerisinde biri ise denize yakın bir tepede kendi çadırınız ya da karavanınızla kamp yapabilirsiniz. Veya bungalov evler, hobbit ve 12 farklı çeşitte de ücretli bir şekilde konaklama yapabilirsiniz. Ücretli kamp alanında sizler için ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz tesis bulunuyor. Deniz ver orman ile iç içe olan ücretli Sahilköy Kamp Alanı, Şile ilçe merkezine 35 km uzaklıkta bulunuyor. 

Kamp ücretleri
Günübirlik Giriş: 30TL
Kendi Çadırınızla Konaklama: 50 TL
Tesis Çadır Kiralama: 200 TL
Kendi Araç Üstü Çadırınızla Konaklama: 140 TL
Diğer kamp seçeneklerini görmek için: http://www.sahilkampistanbul.com/konaklama 
Telefon: 0216 419 74 40 / 0530 049 17 90
E-Posta: bilgi@sahilkampistanbul.com
Adres: Sahilköy, Batu Sk. No:1, 34983 Şile/İstanbul

Esenceli Köyü Kamp Alanı

Sessizliğiyle ön plana çıkan İstanbul’un Şile ilçesinde bulunan ve Ömerli Barajı’na kıyısı olan Esenceli Köyü doğal güzelliğini korumaktadır. Esenceli Köyü Kamp alanında çadır ya da karavanınızla kamp yapabilirsiniz. Günü birlik gezi içinde sık sık ziyaret edilen bir yerdir. Kamp, doğa yürüyüşü veya balıkçılık yapabilirsiniz. Eğer kamp yapmak için Esenceli Köyü Kamp Alanını seçtiyseniz tüm ihtiyaçlarınızı dışardan karşılamanız gerekmektedir. Kamp alanında ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bir tesis bulunmuyor. Kamp yapmak için de herhangi bir ücret talep edilmiyor.  

Ömerli Barajı Kamp Alanı

Kampçılar için vazgeçilmez bir yer haline gelen muhteşem manzaraya sahip olan Ömerli Barajı Kamp Alanında gözlerden uzak keyifli saatler geçirebilirsiniz. Göl kenarına çadırla veya karavanınızla kamp kurabilirsiniz. Ve tamamen ücretsiz olan Ömerli Barajı Kamp Alanı içerisinde ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz herhangi bir tesis bulundurmuyor. Eğer kamp yapmak için Ömerli Barajı Kamp Alanını seçtiyseniz tüm alışverişinizi önceden yapmanız gerekmektedir. Ateş yakmak isterseniz de odununuzu önceden hazırlamanız şiddetle tavsiye ediliyor. Çevrede odun bulmak için günün tüm enerjisini harcamanız gerekebilir.

Darlık Barajı Kamp Alanı

Sessizlik ve doğa arayanlar için birebir olan Darlık Barajı Kamp Alanı İstanbul’a 65-70 km uzaklıkta yer alan İstanbul-Şile yolu üzerinde ki baraj göllerinden birinde yer alıyor. Göl kenarına kendi çadırınızla kamp kurabilirsiniz. Tamamen ücretsiz olan Darlık Barajı Kamp Alanı içerisinde ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz herhangi bir tesis bulundurmuyor. Bazı bölgelerinde telefon çekmeme gibi sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. 

Kilimli Koyu Kamp Alanı

Doğallığı ve denize olan yakınlığı ile kamp severlerin vazgeçilmez yeri haline gelen Kilimli Koyu Kamp Alanı Şile ilçesinde Ağva’da bulunur. Kilimli Koyu’nun arka tarafı olarak belirtilen alanda ücretsiz kamp yapabilirsiniz. Ancak tuvalet ve duş ihtiyacınızı giderecek işletmeye uzak olacağınız için, mağdur olabilirsiniz. Dileyenler işletmeye giderek tuvalet ve duş ihtiyaçlarını temin edebilirler. Ancak işletmenin bulunduğu alanda kamp yapmak isterseniz kamp ücreti vermek zorundasınız. İçeride bulunan restoranda tuvalet ve duş ihtiyacınızı ücretsiz bir şekilde karşılayabiliyorsunuz. Eğer yemek için de ücret ödemek istemiyorsanız yemeğinizi dışardan kendiniz temin edebilirsiniz.

Motosiklet giriş ücreti: 15 TL
Minibüs giriş ücreti: 40 TL
Otomobil giriş ücreti: 25 TL
Kamyon giriş ücreti: 50 TL
Otobüs giriş ücreti: TL
Piknik alanı: 50 TL
Araç içi konaklama: 50TL
Çadır kamp alanı: 50 TL

Gelesun Kampland Camping

Mükemmel denizi ve yemyeşil yaylasıyla unutamayacakları bir deneyim yaşattırıyor.
Kendi çadırınız veya karavanınızla kamp yapabilirsiniz. Ya da oradan çadır temin edip kamp yapabilirsiniz. Piknik ve mangal içinde birebirdir. İhtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bir tesis bulunuyor. Kamp alanı merkeze sadece 5km uzaklıktadır.

Kendi çadırınızla konaklama: 40 TL
Karavanla Konaklama: 40 TL Elektrik Talebi: 20 TL (Üçlü priz verilmektedir.)
Çadır Kiralama Kişi Başı Hafta İçi: 75TL Hafta Sonu: 90 TL 
Telefon: 0 532 206 22 74
E-Mail: gelesunkamping@gmail.com
Adres: Kurfallı Köyü Çamlık Mahallesi Çakıllı Mevkii,34000 Şile/İstanbul


Hacıllı Şelalesi Kamp Alanı

Şile’nin en gözde köylerinden biri olan Hacıllı da yer alan Hacıllı Şelalesi merkeze 32km uzaklıkta bulunuyor. Toplu taşıma ve özel arabalarla ulaşım sağlanan şelale doğaseverlerin vazgeçilmezi oluyor. Gezi amaçlı gelmekten başka kamp yapmak içinde fazlasıyla elverişli bir ortama sahip. Çok geniş bir kamp alanına sahip olan Hacıllı Şelalesi hem çadır kampı hem de karavan kampına uygundur. Doğası ve havası itibariyle ferah bir yer olan Hacıllı Şelalesi şehrin gürültülü ve yorucu atmosferinden kurtulmak isteyenlersin odak noktası haline gelmiş bulunmakta. İhtiyaçlarınızı karşılamak için içerisinde herhangi bir tesis bulunmuyor. Tamamen doğa ile iç içe olacağınız alanda ihtiyaçlarınızı önceden gidermiş olmanız gerekmektedir. 
Tamamen Ücretsizdir.
Adres: Hacıllı, 34980 Şile/İstanbul


Karacaköy Plajı Kamp Alanı

Karacaköy Plajı Kamp Alanı İstanbul’a 85km, Şile merkeze ise de 22km uzaklıkta yer alıyor. Özel araçlarla ulaşım sağlanan deniz turizminin de etkili olduğu Karacaköy Plajı Kamp Alanı siz kamp severlere gölet etrafında kamp olanağı sağlıyor. Karacaköy Plajı yazın oldukça ilgi görüyor. Gölet etrafında çadırınızla veya karavanınızla kamp yapabilirsiniz. Ayrıca denizin kenarında kumsalda kamp yapmaya da olanak sağlayabiliyor. Bölgeye gün batımını izlemeyi sevenler oldukça ilgi gösteriyor. Birçok fotoğrafçı tarafından yoğun ilgi gören alan, gün batımını izlemeyi sevenler için mükemmel bir yer olduğunu da belirtmeyi unutmuyorlar. 
Alanda ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bir tesis bulunmuyor. Kamp alanına gelmeden ihtiyaçlarınızı karşılamanız gerekmektedir.
Tamamen Ücretsizdir
Adres: Karacaköy, 34983 Şile/İstanbul

Bıçkıdere Köyü Kamp Alanı

Ömerli Barajı yakınlarında bulunan Bıçkıdere Köyü Kamp Alanı Şile merkeze 32km uzaklıkta yer alıyor. Özel araçlarla ulaşım sağlanabilen Bıçkıdere Köyü Kamp Alanı doğal güzellikleriyle ön plana çıkıyor. Hem çadır hem de karavan kampına olanak sağlıyor. İstanbul’a yakın olduğu için günü birlik gezi ve pikniklere de oldukça uygun bir alandır. Doğanın içerisinde çeşitli yürüyüş alanlarına sahip olan Bıçkıdere Köyü hafta sonları ağırlık olmak üzere yoğun ilgi görmektedir. 
Alanda ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bir tesis bulunmuyor. Kamp alanına gelmeden ihtiyaçlarınızı karşılamanız gerekmektedir.
Tamamen Ücretsizdir.